Увага! Готуємося до віртуальної педагогічної виставки

неділя, 21 травня 2017 р.

Засідання РМО вчителів інформатики

18 травня 2017 року на базі Петрівського НВО відбулося засідання районного методичного об*єднання вчителів інформатики району.
У ході засідання голова  РМО - Сайко С.В. ознайомив  вчителів інформатики   із  особливостями  викладання шкільного курсу інформатики в контексті оновлених програм та реалізації концепції «Нова українська школа» та науково-методичним забезпеченням викладання інформатики в основній та старшій школі.
Слухачі опрацювали оновлену навчальну програму з інформатики для 5 – 9 класів, навчальну програму  обов’язково-вибіркового курсу для учнів 10-12 класів загальноосвітніх навчальних закладів та переглянули обговорення програми з інформатики для 9 класу на платформі EdEra (https://physicsmon79.ed-era.com/5/9_klas.html).
Слухачі детально обговорили принципи підготовки школярів до олімпіад, конкурсів, турнірів.
Учителі інформатики ознайомилися із  підручниками  інформатики для 9 класу та переглянули  презентації підручників  «Інформатика» підручник для 9 класу загальноосвітніх навчальних закладів (переможці конкурсу-огляду підручників)
- Бондаренко О. О., Ластовецький В.В., Пилипчук О.П., Шестопалов Є. А. (https://www.repository.imzo.gov.ua/Books/view/150)
- Морзе Н.В., Барна О.В., Вембер В.П. (https://www.repository.imzo.gov.ua/Books/view/151)
- Ривкінд Й.Я., Лисенко Т.І., Чернікова Л.А., Шакотько В.В. (https://www.repository.imzo.gov.ua/Books/view/152).
Підвели підсумки роботи методичного обєднання за рік та визначили  основні завдання методичного обєднання на новий навчальний рік.

0 коментарі:

Дописати коментар

 

Блог смайликів

.

.

Sample Text

Підготовка до ЗНО 2016

Вітаємо!

Усна Математика Прангліміне

Уроки з підприємницьким тлом

 
Blogger Templates