Увага! Готуємося до віртуальної педагогічної виставки

четвер, 1 червня 2017 р.

Завдання та відповіді на тест ЗНО з математики 2017 року





  • Предметна фахова комісія Українського центру оцінювання якості освіти встановила правильні відповіді до завдань сертифікаційної роботи з математики. Ознайомитися з таблицею правильних відповідей можна в розділі «Предмети ЗНО/Математика/Правильні відповіді».
    Нагадуємо, що до 14 червня відбудеться засідання експертної комісії при Українському центрі оцінювання якості освіти з визначення порогу «склав/не склав» з математики. До 15 червня на інформаційних сторінках учасників будуть розміщені результати тестування з цього предмета.
    Учасникам, які хочуть самостійно визначити кількість набраних тестових балів з математики, радимо скористатися схемами нарахування балів за виконання завдань, а також критеріями оцінювання завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю.
    Схему оцінювання завдання відкритої форми з розгорнутою відповіддю з математики, ухвалену на засіданні предметної фахової комісії з математики при Українському центрі оцінювання якості освіти, буде оприлюднено в розділі «Предмети ЗНО/Математика/Правильні відповіді» 2 червня 2017 р.

  • Правильні відповіді на завдання тесту ЗНО з математики.
  • Завдання тесту ЗНО з математики 2017 року.
  • Розрахунок бала ЗНО з математики 2017 року.
  • ЗНО онлайн 2017 року з математики.
  • Результати ЗНО 2017 року з математики.

0 коментарі:

Дописати коментар

 

Блог смайликів

.

.

Sample Text

Підготовка до ЗНО 2016

Вітаємо!

Усна Математика Прангліміне

Уроки з підприємницьким тлом

 
Blogger Templates