Увага! Готуємося до віртуальної педагогічної виставки

суботу, 2 лютого 2019 р.

Вебінар "#Stop_Sexтинг. Сексуальні ризики інтернету: як провести урок в 7-11 класах"

5 лютого 2019 року у світі та Україні відзначається 
День безпечного Інтернету.
Інтернет змінив світ навчання, бізнесу, стосунків та навіть дитинство стало іншим. Із наймолодшого віку діти отримують у подарунок смартфон, та чи знають батьки, вчителі та діти, які існують ризики в інтернеті та як не стати їх жертвою?
Згідно британських досліджень від NSPCC/ChildLine 6 із 10 підлітків повідомляють про те, що їх просили надіслати свої інтимні фото чи відео. 16% дітей самі надсилають свої оголені фото. Це призводить до булінгу в онлайн та школі, шантажування дітей, а інколи може коштувати і життя дитини.
З метою захисту підлітків 7- 11 класу від сексуальних ризиків в Інтернеті Дьяковою Анастасією, національним експертом із захисту дітей від насильства в офісі Уповноваженого Президента з прав дитини, спільно з видавництвом «Ранок», кіберполіцією Києва та ювенальною превенцією України був розроблений план уроку для вчителя, який дозволить поговорити з дітьми та батьками на таку актуальну і непросту тему як інтимні фото в інтернеті. План уроку ви можете завантажити за посиланням.

Матеріали вебінару "#Stop_Sexтинг. Сексуальні ризики інтернету: як провести урок в 7-11 класах" за посиланням :


  1. http://interactive.ranok.com.ua/theme/contentview/ranok-yrok-stop-sexting/ranok-yrok-stop-sexting/ranok-yrok-stop-sexting/shvaleno-dlya-vikoristannya-y-zzso   
  2. https://naurok.com.ua/webinar/stop_sexting-seksualni-riziki-internetu-yak-provesti-urok-v-7-11-klasah

Буклет

Розробка шкільного уроку на тему безпеки підлітків від сексуальних ризиків в мережі Інтернет



Для сучасних дітей та підлітків мережа Інтернет — це не просто віртуальна реальність, а повноцінна частина їхнього життя. Проте саме інтернет все частіше стає джерелом небезпеки для дітей, наслідки якої не обмежуються втратою грошей чи особистих паролів у соціальних мережах, а можуть коштувати дитині здоров’я та майбутнього.



0 коментарі:

Дописати коментар

 

Блог смайликів

.

.

Sample Text

Підготовка до ЗНО 2016

Вітаємо!

Усна Математика Прангліміне

Уроки з підприємницьким тлом

 
Blogger Templates